O NAS

Delujemo kolektivno in znanje delimo.

450 IZDELANIH PROJEKTOV 20000 DELOVNIH UR
PROJEKTI

Notranje oblikovanje na ključ! Strokovnjaki svojega področja

Profesionalnost in kreativnost, s katerima notranji dizajn uspe zadostiti tako estetiki kot funkcionalnosti, sta gotovo naši prednostni lastnosti. Z enakovredno obravnavo vseh strank, širokim znanjem, bogatimi izkušnjami in hitro odzivnostjo notranje oblikovanje, ki ga pripravimo za vas, izžareva drugačnost, čeprav ga navidezno opredeljuje klasičnost. Stavimo namreč na majhnosti, ki barvajo vaš in naš svet.

Tudi zato pri tem, kako preurediti stanovanje, najprej prisluhnemo vam in potrebe, skladne z vašim življenjskim slogom, nadgradimo s posegi, zaradi katerih notranja arhitektura postane umetnost. Vendar pri tem v nobenem pogledu ne pozabimo na udobje. Upoštevamo pa vrednote, s katerimi plujete skozi življenje, in edinstvenost vsakega posameznika vključimo v notranji interier.

Notranje oblikovanje, za katerim trdno stojimo, tako od vaše zamisli razvijemo do končnega koncepta in izvedbe, pri čemer verjamemo v tradicijo, redno vključeno v naše inovativne rešitve, s katerimi vam lajšamo vsakdan.

Ekipa

Vsak je strokovnjak na svojem področju.

Notranje oblikovanje, 3d vizualizacija

Robert

Opremljanje na ključ.

Mitja

Arhitektura, notranje oblikovanje

Petra

SERVIS

Področja kjer delujemo

PRIPOROČILA

Komentarji naših strank.

Robert je zelo odziven. Vedno pripravljen pomagati in svetovati. Upošteval je naše želje in s svojimi idejami dodal piko na i v našem novem domu. Z veseljem ga priporočam.

Amna H.

Čisto vse od prvega telefonske pogovoroa do konca je bilo vse urejeno na rok, ustrezna cena in neizmerno prijazen! Boljšega si ne bi mogla želeti! To je za 10! Priporočam!

Erika S.

Ponudnik se je držal dogovorjenih rokov in cene. Vedno se je odzival na telefonske klice. Njegove ideje so mi bile zelo všeč, v celoti je upošteval moje želje in predloge. Z izvajalcem sta zelo dobro sodelovala in me tako v bistvenem razbremenila številnih opravkov, s katerimi je sicer povezana obnova stanovanja. Vselej je bil tudi pripravljen priti na objekt in preveriti potek izvedbe del. Vsekakor ga bom priporočila vsakemu, ki bo iskal nasvet arhitekta. Njegovo delo je v celoti upravičilo plačilo.

Jana Ž.

S sodelovanjem sem zelo zadovoljen. Komunikacija je odlična. Dogovor o izvedbi in eventuelnih spremembah ni bil nikoli vprašljiv. Ideje, ki so jih predstavili so zelo dobre. Izdelek je zelo dober.

Marjan G.