Notranje oblikovanje
O NAS

Delujemo kolektivno in znanje delimo.

450 IZDELANIH PROJEKTOV 20000 DELOVNIH UR
PROJEKTI

Notranje oblikovanje na ključ!

Naša ekipa prevzame vse, od ideje in razvoja koncepta do izvedbe. Verjamemo v tradicije in jih vključujemo v naše inovacije. Vsi naši projekti vključujejo edinstveno umetniško podobo in funkcionalne rešitve.

Stranka je duša projekta. Naš glavni cilj je ponazoriti njegove vrednote in individualnost z oblikovanjem. Torej čakamo, da slišimo vaše želje.

Ekipa

Vsak je strokovnjak na svojem področju.

SERVIS

Področja kjer delujemo

PRIPOROČILA

Komentarji naših strank.

Robert je zelo odziven. Vedno pripravljen pomagati in svetovati. Upošteval je naše želje in s svojimi idejami dodal piko na i v našem novem domu. Z veseljem ga priporočam.

Amna H.

Čisto vse od prvega telefonske pogovoroa do konca je bilo vse urejeno na rok, ustrezna cena in neizmerno prijazen! Boljšega si ne bi mogla želeti! To je za 10! Priporočam!

Erika S.

Ponudnik se je držal dogovorjenih rokov in cene. Vedno se je odzival na telefonske klice. Njegove ideje so mi bile zelo všeč, v celoti je upošteval moje želje in predloge. Z izvajalcem sta zelo dobro sodelovala in me tako v bistvenem razbremenila številnih opravkov, s katerimi je sicer povezana obnova stanovanja. Vselej je bil tudi pripravljen priti na objekt in preveriti potek izvedbe del. Vsekakor ga bom priporočila vsakemu, ki bo iskal nasvet arhitekta. Njegovo delo je v celoti upravičilo plačilo.

Jana Ž.

S sodelovanjem sem zelo zadovoljen. Komunikacija je odlična. Dogovor o izvedbi in eventuelnih spremembah ni bil nikoli vprašljiv. Ideje, ki so jih predstavili so zelo dobre. Izdelek je zelo dober.

Marjan G.